Opvangcoördinator

Kindcentrum Emma

Als team van Kindcentrum Emma zijn we recent gestart met onze eigen BSO. Ouders en leerlingen waarderen deze vorm van opvang en we zijn groeiende! Help jij ons meebouwen?

Waar ga je werken?

Kindcentrum Emma ligt in de oude dorpskern van Hillegersberg. Wij bieden onderwijs en opvang aan kinderen uit Rotterdam en omstreken. Kinderen van 2 tot 12 jaar zijn er volop in ontwikkeling, want bij ons kindcentrum hoort ook peuteropvang. Elke dag leven en leren kinderen uit alle lagen van de bevolking hier met elkaar. Onder leiding van een betrokken en gezellig team ontwikkelen ze hun talenten en groeien ze uit tot zichzelf. Om de leerlingen nog beter te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling zijn we vanaf de zomer gestart met buitenschoolse opvang.

Jouw nieuwe collega's, een professioneel team

“Ik vind het belangrijk dat elke collega en elk kind zich gezien en gehoord weet. Dat ieder mens hier vanuit een rustige, stevige basis kan groeien. Die basis maken we met elkaar. Als team leren we van en met elkaar door elkaars talenten, ideeën en ervaring optimaal te benutten”, aldus onze directeur Iepko Weijdema. Je voelt je als nieuwe collega snel welkom in ons bevlogen en deskundige team!

Waar jij het verschil maakt

We zoeken talentvolle professionals zoals jij. Verantwoordelijke medewerkers aan wie ouders hun kind als vanzelfsprekend toevertrouwen. Collegiale, oprechte mensen die gaan sprankelen als het gaat om een het bieden van een plek om te ontspannen, ontdekken en leren na schooltijd.

Waar jij voldoening uit haalt

Als verantwoordelijke in deze coördinerende rol heb je een proactieve houding. Je bedenkt en organiseert de leukste, creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Geen dag is hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat kinderen met zin en plezier hun talenten ontwikkelen. Daarnaast stuur je ook op de werkvloer de andere BSO-medewerkers aan en ben je hun coach.

Als coördinator ben je de eerstverantwoordelijke voor de opvang. Je geeft leiding aan de medewerkers van de BSO. Daarbij leg je de verbinding met de peuteropvang en ben in staat te zoeken naar verdere groeimogelijkheden. Daartoe verken je mogelijkheden en doe je voorstellen aan de directie.

In deze zelfstandige functie kun jij al je ambities én creativiteit kwijt. Je bent als collega van waarde voor kinderen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je kiest van harte voor onze protestants–christelijke identiteit. Goede contacten met leerlingen, collega’s en ouders/verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Praktische informatie

Je beschikt over een diploma als pedagogisch medewerker (MBO 4) of een ander relevant diploma. Ook voldoe je aan de taaleis. De functie is ingeschaald in schaal 7 conform cao Kinderopvang. Het aantal uren en werkdagen is in overleg bespreekbaar en kan worden aangepast aan jouw wensen.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze mooie functie en wil je eens binnenkijken in ons kindcentrum? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Iepko Weijdema, directeur. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 90 53 of 06-53278192.

Direct solliciteren

Enthousiast en direct solliciteren? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen of door een mail met CV en motivatie te sturen naar directie@emmaschool-rotterdam.nl. We zien uit naar je reactie!

Wacht niet te lang met reageren, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden sluiten we de vacature.

Functie

Opvangcoördinator

School

Kindcentrum Emma

Uren

Minimaal 15 uur (overleg mogelijk)

Waarom werken bij Stichting Opwijs?

Stichting Opwijs is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?

“Vol vertrouwen vooruit"
(Koersplan 2023 - 2027)