Onderwijsassistent A

Kindcentrum Emma

Als je vol enthousiasme in Rotterdam - Hillegersberg aan de slag wilt binnen ons dynamische kindcentrum, dan verwelkomen we je graag in ons collegiale team!

Waar ga je werken?

Kindcentrum Emma ligt in de oude dorpskern van Hillegersberg. Inderdaad: een heerlijk, klassiek gebouw met verrassend modern onderwijs en kwalitatieve opvang. Elke dag leven en leren kinderen uit alle lagen van de bevolking hier met elkaar. Onder leiding van een betrokken, groot en gezellig team ontwikkelen ze hun talenten en groeien ze uit tot zichzelf.

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent hou je je onder meer bezig met leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning in afstemming met de leerkracht van de groep. Je overlegt welke leerlingen extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Je verzorgt het begeleid inoefenen met lesstof en/of vaardigheden van individuele leerlingen en groepjes leerlingen.

Jouw nieuwe collega's, een bevlogen team

Op Kindcentrum Emma vinden we het belangrijk dat dat elke collega en elk kind zich gezien en gehoord weet. Dat ieder mens hier vanuit een rustige stevige basis kan groeien. Die basis maken we met elkaar. Als team leren we van en met elkaar door elkaar talenten, ideeën en ervaring optimaal te benutten. Je voelt je als nieuwe collega snel welkom in ons bevlogen en deskundige team!

Waar jij het verschil maakt

We zoeken talentvolle professionals zoals jij. Verantwoordelijke medewerkers aan wie ouders hun kind als vanzelfsprekend toevertrouwen. Collegiale, oprechte mensen die gaan sprankelen als het om heel goed onderwijs gaat en die hun collega’s meekrijgen in hun ideeën.
Je kiest van harte voor het protestants-christelijk onderwijs en wil samen met je collega’s verder bouwen aan ons kindcentrum.

Eerst sfeerproeven?

Heb je interesse in deze mooie functie en wil je eens binnenkijken in ons kindcentrum? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Desirée Helmer, plaatsvervangend directeur. Zij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 90 53.

Direct solliciteren

Enthousiast en direct solliciteren? Dat kan via het onderstaande formulier of door een mail met CV en motivatie te sturen naar directie@emmaschool-rotterdam.nl. We zien uit naar je reactie!

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Functie

Onderwijsassistent A

School

Kindcentrum Emma

Uren

0,5 - 0,8 Wtf

Waarom werken bij Stichting Opwijs?

Stichting Opwijs is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

Sollicitatieformulier

Hoe heb je ons gevonden?

“Vol vertrouwen vooruit"
(Koersplan 2023 - 2027)