Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Stichting Opwijs

Draag jij graag bij aan aantrekkelijk en actueel onderwijs op school- en stichtingsniveau? Doe je makkelijk verbetervoorstellen richting College van Bestuur en ondersteun je graag inhoudelijk kwaliteits-vraagstukken om zo samen te werken aan de verdere professionalisering van de medewerkers? En draai jij je handen niet om voor wet- en regelgeving en toezichtkaders te vertalen naar leesbare beleidsstukken en richtlijnen? Dan past de vacature Hoofd Onderwijs en Kwaliteit goed bij jou!

De sollicitatieprocedure voor deze vacature loopt via Spijtenburg Werving & Advies. Hier vind je meer informatie

Functie

Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Kijk naar onze film!

Waarom werken bij Stichting Opwijs?

Stichting Opwijs is een protestants-christelijke stichting met vier basisscholen. Een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent en je echt gezien wordt. We bieden je alle ruimte om te onderzoeken, experimenteren, leren en innoveren. Voel je welkom en lees hier wat ons bijzonder maakt.

Deze interessante functie delen

Is dit niet de functie voor jou, maar denk je dat jij iemand kent die geknipt is voor deze baan? We waarderen het enorm als je hem of haar attendeert op onze leuke functie.

“Vol vertrouwen vooruit"
(Koersplan 2023 - 2027)